Sunday, September 19, 2010

Kenduri Aqiqah & Hari Raya

Pada 16/9/2010 Faizal, Mel & K.Hani telah mengadakan kenduri aqiqah Eryna Zulaikha & NurFatiha Nadhirah & open house hari raya di Gombak Setia. Alhamdulillah majlis berjalan lancar dan amat meriah sekali. Seperti biasa kami jemput kawan2 dari ada2aje yg tentunya memeriahkan majlis. Kalau berjumpa geng ada2aje pasti meriah. Kali ni K.Leen, K.Fizza & kekasih gelap Mel, Rin Best Ball berserta adik k.fizza (bunga zahra) & kawan2nya telah hadir memeriahkan majlis.. memang meriah jadinya.. Kesian Antu tak dpt datang last minute sebab bateri kereta kong.. tak pe antu.. lain kali kita buat lagi. Kesian Ball dok menunggu setengah jam kat luar coz segan nak masuk xde geng :P... huhu.. Anyway.. thanks guys for coming.. you are great!

Auntie ball & Eryna Zulaika..

Geng ada2aje..


K.Leen & Best Ball

K.leen tak henti2 makan.. :P

err.. bila kira nak wat gathering ada2aje lagi ni?


Salam lebaran & Maaf dipinta atas segala keterlanjuran kata dari kami di ada2aje.. Semoga tali persahabatan dan ukhwah di antara kita berkekalan selama2nya.. Insya Allah..

p/s gambar2 ini diambil oleh jurufoto ada2aje John Muska aka Sukasukalensa. So, seperti biasa dia xde dlm gambar. Pas ni apa2 aktiviti ada2aje akan mendapatkan khidmat jurufoto profesional kita ni la ekk.. :P


~FAIZAL & MEL
@ada2aje

4 comments:

  1. semoga bila besar dia jadi orang yang berguna

    ReplyDelete
  2. tq sudi singgah komen :)
    walaupon agk lewat..nk ucp slmt hari raya.hee

    ReplyDelete
  3. comelnya baby tu lena atas riba :)

    ReplyDelete