Friday, December 17, 2010

Mengapa manusia menjerit ketika marah?

Pada suatu pagi yang hening, sang guru bertanyakan kepada murid-muridnya:

“Mengapa ketika seseorang sedang dalam keadaan marah, ia akan berbicara dengan suara kuat atau berteriak?”

Seorang murid setelah berfikir cukup lama mengangkat tangan dan menjawab: “Kerana saat seperti itu ia telah hilang sabar, kerana itu ia lalu berteriak.”

Tapi…” Sang guru balik bertanya, ” Lawan bicaranya itu tidak berada jauh dari situ, hanya disisinya sahaja. Mengapa harus berteriak? Adakah ia tidak dapat berbicara baik-baik?”

Hampir semua murid memberikan sejumlah alasan yang pada perkiraan mereka adalah logic. Namun tiada satu pun jawapan yang benar-benar dapat memuaskan hati.

Sang guru lalu berkata: “Ketika dua orang sedang berada dalam situasi kemarahan, jarak kedua-dua hati mereka menjadi amat jauh walau secara fizikalnya mereka begitu dekat.

Kerana itu, untuk mencapai jarak yang demikian, mereka harus berteriak.

Namun anehnya, semakin pula mereka menjadi marah dan dengan sendirinya jarak hati yang ada diantara kedua-duanya pun menjadi lebih jauh lagi. Kerana itu mereka terpaksa berteriak lebih keras lagi.” Sang guru menjelaskan dengan lebih lanjut:

“Sebaliknya, apa yang akan terjadi ketika dua orang saling jatuh cinta? Mereka bukan hanya tidak berteriak, namun ketika mereka berbicara sekalipun, suara yang keluar dari mulut mereka begitu halus dan kecil. Sehalus apa pun, kedua-duanya masih berupaya untuk saling mendengarkannya dengan begitu jelas sekali. Mengapa pula demikian?”

Sang guru bertanya sambil memperhatikan para muridnya.

Mereka nampak berfikir dengan serius sekali namun tidak seorang pun yang berani bangkit untuk memberikan jawapan. ” Kerana hati mereka begitu dekat, hati mereka tidak berjarak.

Pada akhirnya sepatah kata pun tidak perlu mereka ucapkan. Satu pandangan mata sahaja amatlah cukup untuk membuatkan mereka memahami apa yang ingin disampaikan. ” Sang guru masih meneruskan:

“Ketika anda sedang dilanda kemarahan, janganlah hatimu menciptakan jarak. Lebih lagi hendaknya kamu tidak mengucapkan kata-kata yang mendatangkan jarak di antara kamu.

Mungkin di saat seperti itu, tidak mengucapkan kata-kata merupakan cara yang bijaksana. Kerana waktu akan membantu anda.”

Kita semua mempunyai jumlah waktu yang sama meskipun kemampuan yang tidak sama. Tetapi orang yang menggunakan waktunya dengan lebih baik, acap kali mengalahkan mereka yang mempunyai kemampuan lebih banyak.

Friday, December 3, 2010

Guru wanita kerugian RM15,000 ditipu rakan Facebook

Guru wanita kerugian RM15,000 ditipu rakan Facebook: "2010/12/02


KOTA BHARU: Seorang guru wanita kerugian RM15,000 selepas dipercayai ditipu seorang kenalan melalui laman sosial Facebook.

Pemangku Timbalan Ketua Polis Kelantan, ACP Mazlan Lazim, berkata ia berlaku selepas beberapa minggu guru wanita dari Taman Uda Murni, dekat sini, berkenalan dengan seorang lelaki yang dipercayai berasal dari Iraq.

Katanya, pada 30 November lalu, suspek menghantar khidmat pesanan ringkas melalui laman sosial itu kepada mangsa mengenai hasratnya untuk mempelajari agama Islam.

'Bagaimanapun, suspek menghubungi mangsa semalam bahawa dia menghadapi masalah dengan Imigresen di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) kerana membawa sejumlah besar wang pound sterling yang tidak diisytihar.

'Selepas menerima panggilan dari suspek itu, mangsa sekali lagi menerima panggilan dari seorang wanita yang memperkenalkan diri sebagai pegawai Imigresen dan bertanya sama ada mangsa mengenali suspek.

'Wanita itu memperkenalkan diri sebagai Fatimah dan dia dikatakan telah menawarkan diri untuk membantu membebaskan suspek dengan syarat mangsa membuat bayaran sebanyak RM15,000.

'Selepas membuat transaksi, mangsa kemudian telah menghubungi pihak Imigresen KLIA untuk memaklumkan perkara itu (kemasukan wang) tetapi mangsa dimaklumkan bahawa wanita yang mendakwa sebagai Fatimah itu bukan kakitangan jabatan itu di KLIA,' katanya.

Mazlan berkata, selepas menyedari beliau tertipu, mangsa cuba menghubungi suspek tetapi tidak berjaya sebelum membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah Kota Baharu. - BERNAMA

Tuesday, November 2, 2010

Ain MENANGGGGGG!!!

Tengah mencari fail yg tak dapat dikesan dalam laptop... tetiba jumpa gambar ni... hihi.. nampaknya ain menang dlm pertandingan tu... huhu..


~mel

Monday, November 1, 2010

Kerana daun salam....

Pada hari Jumaat lepas.. sebelum balik dari kerja mel singgah ke admin ofis.. biasala check parcel dari aktiviti shopping online mel yg tak sudah2... huhu.. Tengok2 ada 3 parcel utk mel.. wahh.. Bila sampai kat kereta, boss cakap.. wahhh.. banyaknyer brg shopping.. dgn tak sabar2 mel bukak parcel dlm kereta.. Bila mel buka bungkusan ke 3... ehhh..tetiba rasa pelik.. bila pulak mel beli tudung warna purple ni.. puas dok ingat.. tapi rasa macam tak ingat pun beli tudung warna purple ni... last2 boss sound.. tulaaa banyak sgt beli online.. sampai order tudung pun tak ingat..

Err.. masa tu tersenyapla kejab kan.. terasa bersalahkan sbb shopping sampai lupa daratan.. huhu.. sampai tak ingat.. on the way nak amik eryna.. tetiba terfikir.. eh.. mmg xde betul beli tudung purple ni...tiba2 otak baru berfungsi.... laaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ini hadiah dari Yusnaini ni... hadiah teka DAUN SALAMMMM... huhu,...

keh2.. barula legaa.. kalau tak sure boss bising dok shopping online lagi..

Anyway.. Thanks Naini... susah2 jer.. dah rasmi tudung "Natasha Vogue" ni time jalan2 kat Kompleks Bukit Jambul semalam.. :P

~mel
Kerana daun salam mel dapat hadiah sehelai tudung dari Naini... Yusnaini..

Sunday, September 19, 2010

Kenduri Aqiqah & Hari Raya

Pada 16/9/2010 Faizal, Mel & K.Hani telah mengadakan kenduri aqiqah Eryna Zulaikha & NurFatiha Nadhirah & open house hari raya di Gombak Setia. Alhamdulillah majlis berjalan lancar dan amat meriah sekali. Seperti biasa kami jemput kawan2 dari ada2aje yg tentunya memeriahkan majlis. Kalau berjumpa geng ada2aje pasti meriah. Kali ni K.Leen, K.Fizza & kekasih gelap Mel, Rin Best Ball berserta adik k.fizza (bunga zahra) & kawan2nya telah hadir memeriahkan majlis.. memang meriah jadinya.. Kesian Antu tak dpt datang last minute sebab bateri kereta kong.. tak pe antu.. lain kali kita buat lagi. Kesian Ball dok menunggu setengah jam kat luar coz segan nak masuk xde geng :P... huhu.. Anyway.. thanks guys for coming.. you are great!

Auntie ball & Eryna Zulaika..

Geng ada2aje..


K.Leen & Best Ball

K.leen tak henti2 makan.. :P

err.. bila kira nak wat gathering ada2aje lagi ni?


Salam lebaran & Maaf dipinta atas segala keterlanjuran kata dari kami di ada2aje.. Semoga tali persahabatan dan ukhwah di antara kita berkekalan selama2nya.. Insya Allah..

p/s gambar2 ini diambil oleh jurufoto ada2aje John Muska aka Sukasukalensa. So, seperti biasa dia xde dlm gambar. Pas ni apa2 aktiviti ada2aje akan mendapatkan khidmat jurufoto profesional kita ni la ekk.. :P


~FAIZAL & MEL
@ada2aje

Monday, September 6, 2010

Dusk at Batu Ferringhi Beach


Batu Ferringhi is one of Penang’s most popular destinations, it consists of a long stretch of soft, white sandy beach along a winding road named Jalan Batu Ferringhi, filled with a host of accommodation and dining options. Its night market is quite legendary, while its waters are popular spots for a range of water sports activities such as parasailing and windsurfing.

Taking its name from the Portuguese word for ‘Foreigners’ Rock’, Batu Ferringhi's appeal remains unchanged throughout the year.

Template baru

Baru lepas update blog ada2aje. Salah satu sebabnya template lama lama nk load, so pakai design template yang baru. Senang. Boleh visit ada2aje.com.

Tuesday, May 25, 2010

Kreativiti member group ada2aje..

Terfikir pulak nak blogkan message yg berangkai2 dalam thread "Facebook Status" dalam group ada2aj2. Thread ni bermula dari posting k. wan shafarina tentang status haiwan2 kalau haiwan2 boleh berfacebook... Last2 masing2 mengleuarkan idea yang canggih manggih hingga boleh gelak guling2 kalau baca.. so... inilah hasil dari idea dari ahli group ada2aje yg kreatif2 belaka.. Boleh dibukukan menjadi majalah humor ni.. :P

POSTING ASAL

Kalo Binatang Ada Facebook… Agak-Agak Apa Status Mereka…?

Cicak : Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih…
Nyamuk : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah…
Aedes: Baru jer selamat bagi injekan maut, yeah!!!
Ayam: Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh!…
Cicak : isteriku tersepit pintu
Kucing Betina: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”
Ayam : Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa…
Nyamuk: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa
Cicak : Mau ke ke bilik air anak tuan rumah jap … baru beli videocam baru …
Kucing: Baru je add awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!
Tikus: Operasi malam ni… selongkar kitchen kabinet… sape nak ikot?


SAMBUNGAN DARI ADA2AJE...

lipas: silap skodeng ari nih..termasuk rumah jagaan org tua.... menyesal.... (antu)

ulat gonggok :: ari ni lbt l smpi opis..kasut ke-99 lupa letak mana..!!geram seh...!! (ain)

tikus : belasungkawa sahabat baik.... terbunuh di racun org.... grrrrr (antu)

burung :: yess..!!at last..!! berjaya berak atas kepala dia..padan muka..budak nakal...!!(ain)

semut: terima kasih kawan kawan kerana membantu mengangkut gula... jasamu ku kenang (antu)

harimau :: bosan nyer...rs cam nak mkn anak rusa lah...(ain)

merpati: baru balik deting ..... kantoi plak ngan awek lain.... (antu)

ular sawa:kenyang sungguh bekpes anak kambing pagi ni (k.meera)

kambing: rasa nak mandi air daun pandan ari nih...... mbekkkkkkkkk (antu)

katak :: esok de recording ngan dato ct plak..adesss....jadual penuh...konsert sana sini..!! (ain)

kura2 : yay akhirnya aku menang jugak..padan muka ko arnab..sik nak mengawan jer(k.meera)

pungguk:sedihnya...aku rindukan bulan (k.meera)

siput :: nk g spa jap lg...nak wat manicure & pedicure (ain)

ketam:jadi juadah masak lemak la pulak ari ni(k.meera)

ikan kembung: sempat jumpa sepupu di jeti sebelum beliau menghembuskan nafas tarakhir... sedihhhhhh :( (antu)

ulat bulu : is mengatal rite now...phhheeeewitttt!! (ball)

lembu :: ampesss nyer sapi..susu aku..dia plak yg glemer..!! (ain)

monyet :: takziah pd jiran..anak nyer bru mati..jatuh dri pokok n lemas dlm sungai....sian.. (ain)

tapir: nak g service idung jap...asik dapat semut jer...nak gak sedut mc d(ball)

badak betina:bizzy body..perghhh... RM2700.... kerana kekasih aku sanggup (antu)

paus: fuuussssssssssshhhhhh......huh...busuknye udara skang ne.. (ball)

kekura :: penat nyer jalan ri ni..lau lah boleh bw motor..huhu (ain)

semut :: gigi patah...gigit kaki kematu..woi manusia..!!g fish spa lah..!!(ain)

cicak: ku rasakan diriku kurang hensem..baru keputusan ekor (antu)

beruang :: aaarrrgghhhh..!!!! diabetes plak.....(ain)

burung tiong : sedang terbang dgn nyaman..tiba tiba ternampak manusia sgd berak di semak.... potong stim btol (antu)

nyamuk: ari ni aku target 5 org mangsa.... semalam hampir2 makan penampo .. ahakss....(mr. private)

kucing :: nak jadi miss world lah...hihihi (ain)

gorila :: tarzan semakin membesar...terima kasih Ya Allah...kurniaan-Mu tidak ternilai rasanya..... (ain)

zirafah :: pg td tersangkut pintu....mcm nk patah je leher ni....sakittttt... (ain)

gorila: pak google ce tgh dak2 ne..mcm ne kalah lah kak long..(ball)

arnab :: sok nk balik kg lah...tiket da beli..(ain)

katak: laaa...laaaa...lompat sikatak lompat..loompatt...eeeeeeerrrrrrkkkkkkkk... tamatlah riwayat katak.. (ball)

koala: punggung ku gatal... tgh kepit kat pokok... sape leh tulun garukkan? (antu)

kambing biri2 : cemana nak g candle light dinner ngan awek mlm nih … tokei trim bulu plak pagi tadi .. iskkk … (kak long)

kambing : nak beli minyak bond... bela misai la plak... (antu)

lembu betina : bengkak dah *** i dorg asik perah je..huhu (ball)

kelawar : bosan la asik tido terbalik je..nak tny pendapat mentadak la.. (ball)

belalang: @#$#%$^^^& punyer astro... ubat siri belalang..tpai tak kasi aku royalti (antu)

mentadang : ko knp belalang?? ubat ape yang dia letak dalam tapai ko tu?? (ball)

cicak kobeng: oit mentadang..ko spesis aper ah..sibuk je kat sini... fesbuk pun tumpang laptop org (antu)

mentarang : cilakak punye kibod!! %$%^ (ball)

belalang: ko diam lah... yang nama kau jd mentadang tu, naper?? (bjoe)

ayam : tido du la , sok pg nak kena bgun awal. (ball)

ulat gonggok : pepagi anak buat hal lagi … kasut letak merata2 …(kak long)

ulat gonggok lagi : letih berjalan, lenguh kaki...nak urut katne eh? sape yg sanggup??? (zulfahmi)

ular : tipah tertipu … ingat aweks .. rupanya tali pinggang lam semak …(kak long)

burung belatuk: ala..ala...latuk..ala..ala... latuk.. (ball)

burung belatuk: ala..ala...latuk..ala..ala... latuk.. JGN TEMBAK!!! (AAA)

kucing : hari ni dah guna nyawa yg ke 4 … another 5 to go … (kak long)

katak : baru dpt tau kawan lama kena gilis kete mlm tadi … :’( (kak long)

panda :: ptg ni de klas kung fu..menyampah tol belajar tangkap kacang ijo nih..!!! (ain)

cacing : bangga rasa, hasil buangan ku dpt dikomersilkan …ngeeee … (kak long)

monyet : pagi pisang..tgh hari pisang malam pisang... busan...tukar makan oat plaks..(antu)

cicak : perghh … rajin sungguh tuan rumah sembur ridsect sekarang nie … no freedom dah .. :P (kak long)

lipan : jemput dtg kenduri kesyukuran malam nie .. semalam nyaris2 kena simbah air panas .. (kak long)

kerbau : tersilap beli size baju lagik … ketat … hmmm … (kak long)

badak : besttt .. hari ni dpt berendam sekolam dgn awek chun … (kak long)

gajah : ada sesiapa tahu kat mana boleh download borang the biggest looser? plzzz …. (kak long)

buaya : burppp … kenyang dpt ngap bomoh menyamar … heh3 … (kak long)

anai2 : boring lah...ari ari asik makan kayu je...... menu apa sedap ari nih ye (antu)

tupai : geng!! jom ari nie racing kat wayar kabel letrik..ada bran ka? (antu)

landak : adess .. sehelai lagi buluku dicabut utk buat souvenir … :P (kak long)

ikan haruan : manusia yg buat jahat .. nama aku plak yg digunakan … cehhh …(kak long)

anjing : bila la nak cukup duit beli cawat nih … :P (kak long)

cacing :: naper mesti aku je yg jadi umpan..?? (ain)

siput sedut: selamat tinggal kengkawanku.... aku sayang kamu semua... maafkan ku... sebelum kene pancung.....(antu)

belangkas :: bosan tol lah sensorang...asben g kje lak..tpaksa lah jalan sensorang... (ain)

tupai : geng!! jom ari nie racing kat wayar kabel letrik..ada bran ka?(antu)

mentadak :: apasal lah manusia ni..asal jumpa aku je tny mcm mn dia tdo...sakit ati tol...!!(ain)

tapir: apa la nasib aku...selalu diperli macam cipan(antu)

koala bear : comelnya aku kat pokok neh (k.meera)

paus :: yes..!!kelas akaun esok batal...!! (ain)

kangaroo :: aarrrhhh...de lg kes buang baby..letak lah lam poket aku ni lau xnak....!!!!(ain)

rakun: interview ku gagal.... cilakak sungguh kata aku busuk....(antu)

zirafah :: pg td tersangkut pintu....mcm nk patah je leher ni....sakittttt....(ain)

badak betina:bizzy body..perghhh... RM2700.... kerana kekasih aku sanggup (antu)

badak :: london weight mangement...here I come...!!wait for me...!! (ain)

akun: interview ku gagal.... cilakak sungguh kata aku busuk.. (antu)

cencurut: at london optical.... tgh buat eye test....(antu)

katak :: esok de recording ngan dato ct plak..adesss....jadual penuh...konsert sana sini..!!(ain)

ular sawa:kenyang sungguh bekpes anak kambing pagi ni (kak meera)

anjing : bila la nak cukup duit beli cawat nih … :P (kak Long)

semut api : ptg tadi dpt gigit kaki budak nakal .. padan muka .. haha … (kak long)

lipas : ada ke bawak aku skodeng umah jagaan org tua … tak de hasillll … (kak Long)

kutu: busuk btul aaa kepala org nih..... tak reti syampooo keee? (antu)

gagak :: perlu bersyukur pd ketentuan Ilahi..walaupun itam..tetap macho...hihi (ain)

ketam: susah btul nak ajar anak aku nih jalan...bengap btol... grrrrr (antu)


Punyalah banyak.. tak terlarat nak copy paste.. dan semua ni tak ikut turutan.. anyway sangat menghiburkan... Thanks pada contributor2 yg sgt3 kreatif.. sorry kalau ada yg tertinggal.. sorry gak kalau ada yg tersplopel.. tak larat nak check satu2... huhu...


~mel


Thursday, May 20, 2010

Test embed Google Wave

Wednesday, March 10, 2010

rindu..serindu rindu nya...

Assalamualaikum..

Fuhh dah lame tak masuk blog nie.. sampe dah terlupe ape password nye...
mcm2 perkara dan agenda telah berlaku..
macam2 benda nak taip..
tapi.. mase seperti mencemburui kite...

Aduhai.. bloggers seme.. i miss u all lah..
missing to read my blog n to write in here...

Well for update...
i tengah bz dengan proposal nak lancarkan program Karnival Integrasi 1 Malaysia....
fuhh.. bz gile n penat giler...
but i know it worth it kalau berjaya...

kite boleh...
KI1M boleh..
Malaysia Boleh...

yang pasti.. sejak surat pekeliling dah dikeluarkan ke jabatan2 yang berkenaan\
mengenai PM nak mai sini (sini tu kat tempat yg nk buat Karnival lah)...
sejak tu la... mcm2 benda dan perkara yang telah diperbaiki...
banyak kemudahan telah ada...dan sedang dipersiapkan...
ada juga kawalan keselamatan oleh pihak berkuasa
Terima Kasih Pak polisi.. kerna menjaga keselamatan kami disini...
gembira rase nye.. bile keluar rumah.. tak lagi rase takot......

well.. i got to go now..
until my next agenda...

pls layari our new blog... (utk membantu ibu2 tunggal nie)
http://www.blogger.com/kasehbonda



cheriossss...

assalamualaikum

Monday, February 22, 2010

Minyak naik harga bulan depan, hampeh

Petrol price expected to increase by 10sen:


The Sun) KUALA LUMPUR (Feb 21, 2010) : The government is expected to announce a price increase of 10sen a litre for RON95 petrol and diesel when the new fuel price mechanism is revealed in mid-March, Sin Chew Daily reported today.

The price of RON97 will also be increased but there is no decision yet on the quantum.

RON95 is currently retailed at RM1.80 a litre, RON97 and diesel at RM2.05 and RM1.70 a litre respectively.

Finance Ministry sources said the government has decided to raise fuel prices as it cannot provide more subsidy needed to maintain fuel prices at current levels following a spike in global crude oil prices.

The government believes an increase of 10sen a litre is acceptable to the public.

The sources also told the daily the government has yet to come up with a fuel price mechanism that is acceptable to all quarters, and as a result it may put off or may even be forced to abandon some new measures that are already in the pipeline.

“Plans were afoot for the registration of vehicle owners and their MyKad through Maybank and petrol kiosks to begin in April under the proposed ‘one vehicle owner, one subsidy’ fuel subsidy mechanism. It looks like the plan may not take off.”

The sources said the cap on selling 20 litres of petrol to foreign cars near Malaysian borders will continue to be implemented.

Meanwhile, Petrol Dealers Association of Malaysia president Datuk Hashim Othman believes that foreign car owners will pay the market price when the new fuel price mechanism is introduced next month.

He said the government’s main intention is to provide subsidy to those who qualify for it, to protect the interest of the lower and middle-income groups as well as save on expenditures.



P/s: lagi cepat dari jangkaan bulan Mei.

Tuesday, January 12, 2010

Gambar2 dari Majlis Perkahwinan Ain...

Pada hari Sabtu 9 Januari 10, Boss & Mel telah berangkat ke Felda Palong 6, Gemas, Negeri Sembilan utk menghadiri Majlis Perkahwinan Manager terkiut ada2aje.. Cik yang kini Puan Nadzilatul Ain. Kami bertolak dari Gombak pada pukul 10 pg. Hari sebelumnya (Jumaat) kami bertolak dari USM Penang setelah selesai solat Jumaat dan sampai Gombak dalam pkl 8.30 ptg. Walaupun agak penat.. semangat mmg berkobar2 utk menghadirkan diri ke majlis yg indah lagi meriah ini.

Kami sampai di rumah ain dlm pukul 1.30tgh.. Mel sempat masuk ke bilik pengantin utk bersalaman & berpelukan dgn ain.. kemudian kami makan..lepak2 jab tunggu ain bersanding.. Masa ain tgh bersanding kami terpaksa mengundur diri kerana kami ada urusan lain yg perlu diselesaikan dan terus balik ke Gombak. Sampai Gombak pun dah pukul 9 malam... Hari Ahad pg2 kami kononnya nak balik Penang tapi singgah di IKEA.. last2 pkl 2.oo ptg baru kami gerak dari KL ke Penang.

Kepenatan mmg terasa hingga hari ini... tapi yg penting kami gembira kerana dapat juga pergi ke majlis perkahwinan Ain... Rasa amat terkilan kalau tak dapat pergi sebab Ain sentiasa ada di mana2 jemputan yang kami adakan.. Alhamdulillah.. Syukur sangat...

Semoga Ain berbahagia hingga akhir hayat di samping suami tersayang.. moga dikurniakan anak2 yg soleh dan solehah & kehidupan dirahmati Allah sentiasa... AMINN..

Kawen ain
Pengantin baru sampai.. sedang menuruni jalan yg agak curam depan rumah Ain..

Kawen ain
Pengantin sedang diarak ke arah pelamin..

Kawen ain
Lawa pelamin yg serba putih dipadankan dengan persalinan kuning diraja


Kawen ain
Cantikkan..


Kawen ain
Berseri-seri di atas pelamin

Kawen ain
Boss yg sibuk bertweet :P


Kawen ain
Kekenyangan daa.. huhu


~Faizal & Mel
p/s gambar tak bnyk..yg lain ada dlm hp boss..