Tuesday, July 28, 2009

Good morning!


Into the Sun, originally uploaded by ...-Wink-....


Morning geng ada2aje! Moga semua sihat2 belaka.

Kepada member2 yang tidak suka menerima email dari group ini diharap dapat memberitahu saya supaya saya boleh unsubscribe anda dari group ini, harap jangan report post2 dari group ini as spam.

Wednesday, July 22, 2009

Good Morning.. #rindurabu

Salam semua.. selamat pagi rabu.. selamat bekerja.. selamat segala2nya.. moga2 setiap apa yg kita lakukan mendapat keredhaan dariNYA..

Have a nice day guys..


~mel
tak sabar dah..

Wednesday, July 15, 2009

Pak Google tlg la jgn remove ada2aje lg yer


Snail hell, originally uploaded by Palometa.


Saturday, July 11, 2009

Monday, July 6, 2009

morning all..


rumah, originally uploaded by melati.a.

lawa rumah spain ni... alhamdulillah dah balik ke malaysia... rindunya kat nasi.. huhu...

Thursday, July 2, 2009

me & my gang... bertemu di Porta de Cruz..

~LORO PARQUE~

pokcik parrot yg baik hati

Khas utk kawan2 di ada2aje.. tak sangka betul rupanya bandar Porta de Cruz di mana letaknya hotel Oasis Oratava Palace yg mel duduk ni, dikenali sebagai Loro Parque.. aka bandar parrot kot.. huhu.. so mmg lambang bandar ni adalah parrot.. mcm2 jenis parrot oleh jumpa.. hehe.. kira cam jejak kasih la ni.. Gambar2 khas utk tatapan kawan2 semua.. Enjoy!!

Beg dapat dari conference organiser
Baik parrot ni...mmg unik la.. faham apa kita cakap


Sedara mana leh takut..huhu

Cantik kan kami?
.Parrot pura2 tidur.. dok diam2 situ.. huhu

Hehe.. gembira sungguh dapat bertemu sedara.. haa boss..hari tu mel cakap gi spain nak cari parrot.. hehe.. kan dapat jumpa.. :P


~mel
Tenerife, Spain